Τηλ: +30 23740 99500

Οι χώροι

Το Sani Resort τα τελευταία χρόνια άλλαξε τα δεδομένα του γαστρονομικού χάρτη της Ελλάδας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες με πετυχημένες συνεργασίες διάσημων Ελλήνων και διεθνών σεφ και συμβούλων γαστρονομίας.

Πλέον, τα εστιατόρια του Sani Resort είναι ταυτόσημα με την υψηλή ποιότητα, τη γαστρονομική δημιουργία, τις επιπέδου υπηρεσίες και τέλος, τα αναγνωρισμένα βραβεία που υπογραμμίζουν την καταξίωση, την εμβέλεια και το κύρος των χώρων αυτών. Αποτελούν δε σημείο αναφοράς, όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής αλλά και όλης της χώρας γενικότερα.

Δείτε τον χάρτη

Kατεβάστε τον χάρτη και δείτε τις τοποθεσίες

Κατεβάστε (PDF)

 

 

ΝTOMATA

ΝTOMATA

Είναι ένα από τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, σύμφωνα με το αγγλικό Conde Nast Traveller, και ο σεφ της, Χρύσανθος Καραμολέγκος, ένας από τους πέντε πιο δημιουργικούς Έλληνες σεφ, σύμφωνα με τα ελληνικά γαστρονομικά κριτήρια. Στην Ντομάτα, σαν σύγχρονος μάγος, ο Καραμολέγκος καινοτομεί γευστικά, με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον. Τα τελευταία χρόνια, στο μενού του συμπεριλαμβάνει και πιάτα τα οποία υμνούν την επιστροφή στις αξίες του υγιεινού φαγητού.

Τοποθεσία:

Sani Marina

Participating chefs:

  • EGON VAN HOOF
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΚΑΛΗΣ
Water Restaurant

Water Restaurant

Η γαστρονομική ναυαρχίδα του Sani Resort. Τo Water Restaurant, στο ξενοδοχείο Sani Asterias, είναι ένα από τα αντιπροσωπευτικά εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα, ενώ έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία και διακρίσεις για το μενού, το σέρβις και την κάβα του. Αποτελεί ισχυρό δείγμα της γαστρονομικής ανόδου της περιοχής, παρουσιάζοντας ένα κλασικό μενού υψηλής κουζίνας, το οποίο επιτρέπει γευστικές συμμαχίες ανάμεσα σε νεωτεριστικές ματιές και επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Τοποθεσία:

Sani Asterias

Participating chefs:

  • ANTHONY JEHANNO
  • ROMAIN PAILLEREAU
Katsu

Katsu

Μετατρέψτε το δείπνο σας σε ένα συνδυασμό εξωτικών γεύσεων της Ιαπωνίας με τις νοστιμιές της Μεσογείου στο εστιατόριο Katsu. Το μενού δημιουργείται από τον σεφ Katsuhiko Hanamure (Katsu), ο οποίος έχει εμπλακεί σε πολλά από τα εστιατόρια Matsuhisa και Nobu σε όλο τον κόσμο και σας φέρνει πιό κοντά στην Ιαπωνική κουζίνα με πίατα όπως σούσι, σασίμι, tempura και μια ολόκληρη σειρά από άλλες εξωτικές δημιουργίες. Το Katsu παρουσιάζει μια εντυπωσιακή fusion γιαπωνέζικη κουζίνα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Τοποθεσία:

Sani Marina

Participating chefs:

  • ROBERT MAAS
  • CHRISTOFFER NORTON
Byblos Caviar

Byblos Caviar

Ο υπέροχος αυτός χώρος μεταμορφώνεται για τις ανάγκες του Sani Gourmet σε ένα πεντάστερο gourmet εστιατόριο το οποίο έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς, κάποιους από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο. Με ειδυλλιακή θέα και συναρπαστικό περιβάλλον, το εστιατόριο Byblos είναι ο ιδανικός χώρος για να αποκτήσει κανείς γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής αξίας.

Τοποθεσία:

Porto Sani

Participating chefs:

  • EDWIN VAN GOETHEM
  • ADAM BYATT
Asian

Asian

Η νέα είσοδος στην γαστρονομική σκηνή του Sani Resort αναδύει εξωτικά αρώματα και γεύσεις της Ανατολής. Με signature dishes όπως τα Dim Sum, το μενού του καινούργιο εστιατορίου στη Sani Marina είναι επηρεασμένο από την Ταϋλάνδη, την Κίνα και την ευρύτερη Ασία ενώ δεν απουσιάζουν τα κλασικά Καντονέζικα πιάτα, τα sushi rolls, τα αυθεντικά noodles και τα φρέσκα θαλασσινά.

Τοποθεσία:

Sani Marina

Participating chefs:

  • JOEL CASTANYE DANIEL
  • STEFANO DEIDDA